Πόρτο Ράφτη: Την Τετάρτη (10/12) η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

Οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ του βιβλίου του πρώην Βουλευτή και Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη: «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα Ιανουάριος – Αύγουστος 2015»


Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 10 Δεκέμβρη 2025, στις 7:00 μμ, στην καφετέρια Remezzo, Αγίου Νικολάου 1, Λιμάνι ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

10 χρόνια μετά το 2015 τα ερωτήματα παραμένουν επίκαιρα:

Μπορούσε ΤΟΤΕ να αποτραπεί η μνημονιακή συνθηκολόγηση;

Ποιες ήταν οι εναλλακτικές λύσεις;

Τι πρέπει να γίνει ΣΗΜΕΡΑ για να αναγεννηθεί η ελπίδα για αριστερή εναλλακτική λύση απέναντι στη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού και του φασισμού;

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, Δρ. Εργασιακών Σχέσεων, π. Βουλευτής και Υπουργός.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Πριμηκήρης, Εκπαιδευτικός, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Ανατολικής Αττικής.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.