Πόρτο Ράφτη: Τρόμος για ηλικιωμένη – Κουκουλοφόροι “μπούκαραν” στο σπίτι της

Αντιμέτωπη με κουκουλοφόρους ληστές ήρθε μια 70χρονη γυναίκα η οποία διαμένει στο Πόρτο Ράφτη. Οι τρεις ληστές προσπάθησαν να την δέσουν με καλώδιο τηλεφώνου και μονωτική ταινία έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν ό,τι θέλουν από το σπίτι της χωρίς να τους εμποδίσει.

Αυτά που κατάφεραν να πάρουν ήταν χρυσαφικά, 500 ευρώ, τέσσερα δερμάτινα μπουφάν αλλά και το κινητό της. Η γυναίκα ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Η μονοκατοικία της 70χρονης βρίσκεται στην οδό Ορφανού. Οι κουκολοφόροι επιχείρησαν να εισβάλλουν περίπου στις 02:45 τα ξημερώματα παραβιάζοντας την εξώπορτα. Εκείνη την ώρα, η γυναίκα σύμφωνα με την κατάθεσή της ήταν ξαπλωμένη και έβλεπε τηλεόραση. Από εκεί που δεν το περίμενε ξαφνικά οι ληστές εμφανίστηκαν μπροστά της.

Δείτε ακόμα:  Παλλήνη: Αναστάτωση μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο! (βίντεο)

Εκείνοι της ζήτησαν να τους δώσει ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει στο σπίτι και επιχείρησαν να τη δέσουν. Η ίδια, κλαίγοντας τους ζήτησε να μην τη δέσουν λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, και τους είπε από μόνη της πού είναι τα μετρητά και άλλα σημαντικά αντικείμενα.

politic.gr