Πώς έγγραφο-“φωτιά” από το Παίδων “καίει” τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με την κεταμίνη -που η φονική δόση της που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα προκαλώντας τον θάνατο της 9χρονης- με ένα έγγραφο από το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού να “καίει” την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, αποσαφηνίζοντας πολλά από τα ερωτηματικά τις υπόθεσης σχετικά με τον θάνατο του μικρού κοριτσιού.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας από το οποίο προέκυψε η ποσότητα της κεταμίνης θα εξεταστεί και από εργαστήριο που έχει επιλέξει η πλευρά της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και όλη μαζί η κεταμίνη δεν έφτανε για τη συγκέντρωση στο αίμα της Τζωρτζίνας

“Προ μερικών ημερών εστάλη στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας σχετικά με το τι περιείχε το κιτ, η τσάντα των αναισθησιολόγων που προχώρησαν στην ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας που άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιανουάριο του 2022” ανέφερε, χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το έγγραφο αυτό αναφέρει ότι στο κιτ υπήρχαν 12 περίπου φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς.

Μεταξύ τους υπήρχαν και “πέντε αμπούλες των 100 μιλιγκράμ υπό αραίωση κεταμίνης. Όμως, γίνεται σαφές ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε καμία ανάγκη”. Εξάλλου, σύμφωνα με το έγγραφο, η κεταμίνη χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια σε περιπτώσεις διασωληνώσεων.

Όπως ανέφερε, πάντως, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, “κι αν ακόμα υποτεθεί ότι θα έκανε πέντε φορές το λάθος να χρησιμοποιήσει ισάριθμες αμπούλες κεταμίνης, αυτές όλες μαζί δεν θα έφταναν για να συμπληρώσουν την υπερβολική ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας”, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Εντός της βδομάδας οι τοξικολογικές Μαλένας-Ίριδας

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις από όργανα της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς και σε δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο, το Ωνάσειο και το Παίδων.

thetoc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.