Πώς ο γάμος έσωσε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου από σεξουαλική παρενόχληση! Η άλλη όψη ενός μεγάλου σκανδάλου

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Είναι χρέος να μιλάμε για πράγματα που μας συμβαίνουν, διαφορετικά κάνουμε υπόθαλψη εγκληματία. Όταν δεν μιλάμε για ένα έγκλημα που έχει τελεστεί σε βάρος μας, ουσιαστικά διευκολύνουμε τον δράστη.

Κι αν ακόμη δεν θέλεις απαραίτητα να αποταθείς στη δικαιοσύνη, γιατί ίσως έχει παρέλθει ο χρόνος και έχει παραγραφεί το αδίκημα, να απευθυνθείς στην κοινή γνώμη. Αυτή ξέρει να δικάζει και πιο αυστηρά καμιά φορά από τη δικαιοσύνη. Οπότε παραδώστε τους δράστες στην κοινή γνώμη», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμα:  Παραμυθένιος γάμος για γνωστό επιχειρηματία στην Μύκονο – Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η μεγάλη έκπληξη (βίντεο)

Σε ερώτηση αν και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έδειξε την άλλη όψη του νομίσματος ενός τόσο μεγάλου σκανδάλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε μένα δεν έχει τύχει, γιατί έχω παντρευτεί από πάρα πολύ μικρή, οπότε αυτό από μόνο του λειτούργησε σαν ασπίδα».

patkiout.gr