Πως οδηγός πέρασε από τα διόδια 172 φορές χωρίς να πληρώσει – Το κόλπο που έκανε

Ένας 22χρονος Ελβετός οδηγός βρήκε μια δημοφιλή μέθοδο για να περνά άφορα από τα διόδια. Αυτή η τακτική έχει γίνει δημοφιλής και στην Ελλάδα, με πολλούς οδηγούς να χρησιμοποιούν διάφορα κόλπα για να μην πληρώσουν το τέλος διοδίων. Όμως, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον 22χρονο Ελβετό οδηγό, ο οποίος κατάφερε να περάσει “τζάμπα” από τα διόδια στην Ιταλία.

Ο 22χρονος οδηγός ακολουθούσε αυτοκίνητα που έπληρωναν το τέλος διοδίων, και κατάφερνε να περάσει από την μπάρα πριν κλείσει, δίχως να πληρώσει. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και στην Ελλάδα, με οδηγούς που χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική για να αποφύγουν την πληρωμή του διοδίου.

Στις έρευνες που έγιναν, ανακαλύφθηκε ότι ο 22χρονος Ελβετός οδηγός πέρασε από τα διόδια 172 φορές σε διάστημα 10 μηνών, αφήνοντας πίσω του ένα ποσό περίπου 1.600 ευρώ που δεν καταβλήθηκε. Η εισαγγελία του Κόμο του απηύθυνε σοβαρές κατηγορίες απάτης.

Αυτό το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, καθώς οδηγεί σε σημαντική απώλεια εσόδων για τις εταιρείες που διαχειρίζονται τους αυτοκινητοδρόμους. Στην Ελλάδα, οι παραβάτες του διοδίου τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

sportlive.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.