Ποτέ ξεκινούν τα playoffs της Super League

Μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στα playoffs της Super League, με μόλις δύο γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η μάχη των πρώτων θέσεων έχει πάρει «φωτιά» με τις πρώτες τέσσερεις ομάδες να χωρίζονται από μόλις 5 βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι τα ντέρμπι των playoffs θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι η 25 αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ενώ η 26η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

programma_cbef8.png

Η διοργανώτρια αρχή δεν έχει γνωστοποιήσει ακριβή ημερομηνία για την πρεμιέρα των Playoffs (και Playouts αντίστοιχα), όμως σύμφωνα με το γεγονός ότι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 03/03 μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα ξεκινήσουν μέχρι τις 9 Μαρτίου. Όμως σε κάθε περίπτωση θα αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Super League για τις ημερομηνίες των αγώνων.

Σημειώνεται πως οι πρώτες έξι ομάδες θα προκριθούν στα playoffs και κατ’ επέκταση την μάχη για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, ενώ οι υπόλοιπες θα μονομαχήσουν στα playouts για την παραμονή τους στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Η βαθμολογία μετά την 24η αγωνιστική:

vatyhmologia_super_61154.png

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.