Πότε θα γίνει ο τελικός του Master Chef 4

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε ποια είναι τα έξι άτομα που φτάνουν λίγο πριν από την τελική πεντάδα του Master Chef 4, και μια έκπληξη την πάθαμε. Και αφού σταμάτησαν και τα γυρίσματα των επεισοδίων που ήδη παρακολουθούμε, έγινε γνωστό μέσα από πληροφορίες ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό του reality μαγειρικής.

Πότε όμως θα δούμε τον τελικό με την κατάσταση που βιώνουμε τώρα; Τα επεισόδια που παρακολουθούμε τώρα έχουν ήδη γυριστεί, και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αυτά πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου 1.5 μήνα. Φυσικά τώρα τα γυρίσματα έχουν παγώσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κομμάτι του τελικού έχει ήδη γυριστεί, όμως αυτό που δε γνωρίζουμε τώρα, είναι το πότε θα προβληθεί αυτό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο παίκτες που φτάνουν στον τελικό είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου. Όσον αφορά τον τελικό πολλοί αναφέρουν αυτός θα πραγματοποιηθεί/προβληθεί τον Σεπτέμβριο, μιας και με την υπάρχουσα κατάσταση με την πανδημία τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν, δείχνουν να πραγματοποιείται ο μεγάλος τελικός, που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Για να δούμε θα επαληθευτεί το σενάριο αυτό;

queen.gr