Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ζημιές σε Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακα & Ανθούσα από τις φωτιές του Ιουλίου

Για άλλο ένα καλοκαίρι φέτος, καταγράφηκαν μεγάλες απώλειες κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τον μήνα Ιούλιο και συγκεκριμένα στις 19-20 Ιουλίου.

Όπως κατέγραψε η ΕΑΕΕ, περί το 60,4% των ζημιών σε κατοικίες αφορά τις περιοχές Πικέρμι,Ραφήνα, Ντράφι, με τις αποζημιώσεις να υπολογίζονται σε 2 εκατ. ευρώ. για 142 ζημιές.

Αποκαλυπτική είναι η εικόνα στην Παλλήνη, όπου οι αποζημιώσεις να υπολογίζονται σε 1,9 εκατ. για 62 ζημιές, ήτοι το 39,3% του συνόλου

Στις περιοχές όπου εκδηλώθηκαν πυρκαγιές το επίμαχο διήμερο, οι ασφαλισμένες κατοικίες ανέρχονται σε 10.000 περίπου. Εξ αυτών, οι 3.608 βρίσκονται σε Πικέρμι, Ντράφι, Ραφήνα, οι 2.738 στην Παλλήνη και οι 2.367 στον Γέρακα.

Συνολικά για κατοικίες, εμπορικά καταστήματα, βιομηχανίες και οχήματα δηλώθηκαν 265 ζημιές, που υπολογίζεται ότι θα οδηγήσουν σε 5,99 εκατ. € ασφαλιστικές αποζημιώσεις. Από αυτές, 247 ζημιές αφορούσαν τις ασφαλίσεις περιουσίας (εκτίμηση αποζημιώσεων 5,9 εκατ. €), και 18 ζημιές τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων (εκτίμηση 83 χιλ. €).

insuranceworld.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.