Πού βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης – Τι αποκαλύπτει ο ντράμερ του

«Δεν έχει κάνει καμία δήλωση ο ίδιος ότι σταματάει από το τραγούδι, θα γυρίσει όταν θέλει εκείνος», τόνισε για τον Νότη Σφακιανάκη ο στενόςς του φίλος και ντράμερ Παναγιώτης Γιαννούλης

Για τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη και την αποχή του γνωστού τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννούλης, ντράμερ και στενός φίλος του.

Ο ντράμερ παραχώρησε συνέντευξη στο Mega μιλώντας αρχικά για τη συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου.

«Ο Στράτος με υποδέχθηκε σαν να είμαι πολλά χρόνια φίλος. Ο Στράτος πριν τον θάνατό του μου ζήτησε να πάρουμε στο μαγαζί τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν. Το καρμικό της υπόθεσης είναι ότι ο Νότης έκανε την καριέρα, όταν κάποια στιγμή ένας φίλος συνθέτης φέρνει ένα μουσικό κομμάτι και του λέω να το δώσει στον Νότη Σφακιανάκη. Το κομμάτι αυτό ήταν ”Φίλε έφυγε ο Στράτος”».

Για τον Νότη Σφακιανάκη δήλωσε ότι δημιούργησαν μία επαγγελματική σχέση μέσα από την φιλία τους, ενώ για την αποχή του τραγουδιστή σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μία αποστασιοποίηση για τους δικούς του λόγους. Ίσως είναι λίγο απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχει ερμηνεύσει μουσικά κομμάτια που θα ήθελε να τα αντιληφθεί περισσότερο ο κόσμος».

«Υπάρχει μία παραφιλολογία για το τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη, αυτό δεν κάνει καλό. Μία χαρά είναι η υγεία του Νότη, όταν δεν είναι κάτι σωματικό ”μιλάει” η ψυχή. Δεν έχει κάνει καμία δήλωση ο ίδιος ότι σταματάει από το τραγούδι, θα γυρίσει όταν θέλει εκείνος», τόνισε.

Ο Παναγιώτης Γιαννούλης μάλιστα προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, λέγοντας πως πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν τον ερμηνευτή, προκειμένου να επιστρέψει στη νύχτα.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα του κάνει το ”κλικ” και θα επιστρέψει».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.