Πρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού: «Μαγαζί και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου που είχε σοβαρό τροχαίο και χρειαζόταν χειρουργείο»

Οπρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού, Γιώργος Χόντζογλου, έκανε μία σοβαρή καταγγελία στην τηλεόραση του OPEN για επιχείρηση στη Μύκονο που ήρθε σε συνεννόηση με την Επιθεώρηση Εργασίας προκειμένου εργαζόμενος που είχε σοβαρό τροχαίο να φαίνεται ότι απολύθηκε μία ημέρα πριν το ατύχημα για να μην «χρεωθεί» τις υποχρεώσεις του εργατικού ατυχήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Χόντζογλου που έκανε την καταγγελία είπε αρχικά: «Στη Μύκονο, σε ένα νυχτερινό μαγαζί, εργαζόμενος ήταν δηλωμένος ότι δουλεύει έως τις 02:00, αλλά δούλευε έως τις 05:00. Τα ξημερώματα που σχόλασε πήγαινε με τη μηχανή του προς το κατάλυμά του και στο δρόμο είχε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα ο αστράγαλός του να γίνει κομμάτια και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού αποκάλυψε ότι: «Η εταιρεία σε συνεννόηση με την Επιθεώρηση Εργασίας προσκόμισε χαρτιά ότι είχε απολύσει τον εργαζόμενο μία ημέρα νωρίτερα».

Δείτε την καταγγελία του κ. Χόντζογλου στο 11:37

 

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.