Προκλητικός Παναγιώταρος: «Εύχομαι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά μπας και ελευθερωθεί ο τόπος»

Προκαλεί ο Ηλίας Παναγιώταρος λίγο πριν πάρει το δρόμο για τη ΓΑΔΑ μετά την οριστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Ένας εκ των ηγετών της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής ανέβασε βίντεο μέσα από το οποίο εύχεται κάποιοι άλλοι να… «κάνουν τη δουλειά καλύτερα από ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος» και χαρακτήρισε την απόφαση ως τη «μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παναγιώταρος:

«Μόλις έλαβε τέλος, έπεσε αυλαία, στη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β’ ΠΠ. Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους, δεν είχαν να κάνουν ούτε με πράξεις βίας ούτε με ζητήματα ιδεολογίας.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά τώρα στην Κάρυστο! (βίντεο)

Μόνο και μόνο για τις ψήφους, διεφθαρμένοι πολιτικοί και παραδικαστικοί κύκλοι φρόντισαν αυτοί οι οποίοι πραγματικά όρθωναν τη φωνή τους για εθνικά ζητήματα –πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια- να μην μπορούν να μιλήσουν.

Με τη σημερινή πράξη το μόνο που κατάφερε το σύστημα είναι να αφυπνίσει τους πανταχού παρόντες εθνικιστές και όσους θέλουν το καλό της πατρίδας. Εύχομαι αυτό τα βάθη της ψυχής που κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα από ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος».

Δείτε ακόμα:  Λαχτάρα! Παρασύρθηκε στα ανοιχτά με το φουσκωτό του 6χρονο κοριτσάκι

newsit.gr