Προπονητής και διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Άναψαν τα αίματα στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση των ερασιτεχνικών σωματείων Αστραπή Νεάπολης και Ήφαιστου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της μίας ομάδας ήρθε στα χέρια με τον διαιτητή του αγώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για άλλο ένα θλιβερό περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της «παράβασης του Νόμου περί αθλητισμού».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Το νέο περιστατικό βίας έρχεται μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε (05/02) μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, στην περιοχή της Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.