Προσαγωγή ενός ατόμου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Η εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανάκι τύπου Beverly έχει προσαχθεί για τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, σύμφωνα με πληροφορίες του sputniknews.gr 

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της περιοχής περιέγραψαν στην αστυνομία πως οι δράστες της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ επέβαιναν σε ένα σκούρο σκούτερ κι πως ο άνδρας που τράβηξε το πιστόλι και πυροβόλησε τον δημοσιογράφου, φορούσε στρατιωτική φόρμα.

Μηχανάκι παρόμοιο με αυτό της περιγραφής των κατοίκων, εντοπίστηκε λίγο αργότερα να κινείται στον Κηφισό. Ακολουθήσε καταδίωξη από ομάδα ΔΙΑΣ. αλλά ο οδηγός της μηχανής κατόρθωσε να εξαφανιστεί στα στενά προς Άγιας Άννης, στο Ρέντη.

Δείτε ακόμα:  Eπίθεση κάφρων οπαδών σε θαμώνες καφετέριας - Υπήρχαν και παιδιά (βίντεο)

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, άλλη ομάδα αστυνομικών κατόρθωσε να εντοπίσει το μηχανάκι στην ίδια περιοχή. Στο σκούτερ επέβαινε ένα άτομο το οποίο και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου και εξετάζεται