Πρωταγωνιστές σε βίντεο του Πετρετζίκη όλη η οικογένεια Κόρακα (video)

Η φαμίλια του Δημήτρη Κόρακα πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του σεφ Άκη Πετρετζίκη που γυρίστηκε με τίτλο “Christmas Campaign 2020 | Cooking Is All You Need” για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κατά καιρούς είναι η αλήθεια ότι οι Κορακαίοι έχουν πάρει μέρος σε διάφορες φωτογραφήσεις, αλλά αυτή τη φορά συμμετέχει όλη η οικογένεια. Από τον πάτερ φαμίλια Δημήτρη μέχρι και τα δύο πιτσιρίκια, τα εγγονάκια τους.

Κι επειδή τόχουν απ΄ότι φαίνεται oι ραφηνιώτες στο βίντεο, βλέπω να βάζουν πλώρη και για άλλες δουλειές. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλα μέλη στην οικογένεια, όπως ο νέος εγγονός ας πούμε.

Όπως αναφέρει πάντως ο σεφ: Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά απ’ όλα όσα έχουμε ζήσει. Γιατί φέτος, καλούμαστε να κρατήσουμε αποστάσεις σε μια περίοδο που πάντα μας έφερνε κοντά.
Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, η μαγειρική θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο και θα μας φέρει «κοντά» πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τις γιορτές!

Πώς; Ξεκινώντας από νωρίς να ανταλλάσσουμε ιδέες για τα καλούδια που θα ετοιμάσουμε μέσα στις γιορτές. Ανατρέχοντας παρέα σε συνταγές παλιές κι αγαπημένες, αλλά και καινούριες δοκιμασμένες! Θα παινευτούμε γι’ αυτές ανεβάζοντας την καλύτερη φωτογραφία τους στα social media. Θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά της επιτυχίας μας.

Τέλος, αφού περάσουν οι γιορτές, θα γκρινιάξουμε (λίγο) για τα κιλά που πήραμε, αλλά θα πούμε «χαλάλι»! Χαλάλι γιατί, μέσα από αυτές τις στιγμές, κερδίσαμε αναμνήσεις! Διαλέγουμε, λοιπόν, τις πιο νόστιμες γεύσεις. Τα πιο αγνά υλικά. Τις καλύτερες συνταγές.

Ο στόχος μας; Να δώσουμε στο 2021 τη γεύση που εμείς επιθυμούμε! Όλα αυτά, φυσικά, έχοντας στο πλευρό μας, στην καρδιά μας ή… στην οθόνη μας τα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα.

Και φέτος τα Χριστούγεννα μαζί θα τα περάσουμε!

Άκης Πετρετζίκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.