Πρωτοχρονιά στα μπαλκόνια και με βροχή από πυροτεχνήματα – Έτσι υποδέχτηκε η Ελλάδα το 2021

Εικόνες από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η χαρά για την αποχώρηση του 2020 δεν μπορούσε να κρυφτεί. Τη στιγμή που το ρολόι έδειξε 00.00, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα και με αυτόν τρόπο μπήκε άκρως εντυπωσιακά το νέο έτος! Η πλειοψηφία του κόσμου απόλαυσε το θέαμα από τα μπαλκόνια, μιας και ο κορονοϊός… επέβαλε ρεβεγιόν άκρως οικογενειακό.

Τόσο στην Αθήνα όσο και στον Πειραιά οι εικόνες ήταν μαγευτικές, όπως και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα ίσως από κάθε χρονιά ήταν τα πυροτεχνήματα που έπεσαν φέτος στη Θεσσαλονίκη με την αλλαγή του χρόνου.

Δείτε ακόμα:  Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο - Οι μαρτυρίες των κατοίκων (βίντεο)

Με “βροχή” πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε και η Ξάνθη το 2021.

Στην Εύβοια, η Ιστιαία φέτος ξεχώρισε με αρκετά εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, παρόμοια έγινε και σε Χαλκίδα, Ψαχνά, Αλιβέρι, Άτταλη και Πισώνα και Γούβες.

Με πυροτεχνήματα στην κεντρική πλατεία υποδέχτηκε η Κοζάνη το νέο έτος. Στους δρόμους της πόλης η κίνηση ήταν μηδενική, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμα:  Αυτοκίνητο έπεσε σε χωράφι - Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός (φωτό)

Στις 12 τα μεσάνυχτα το ρολόι χάθηκε μέσα σε φλόγες και τα βεγγαλικά κάλυψαν τον ουρανό της πόλης των Τρικάλων ξορκίζοντας το κακό… 2020.

Δεκάδες βεγγαλικά, για αρκετά λεπτά, φώτισαν τον φθιωτικό ουρανό.

newsit.gr