Πρωτομαγιά: Παραγγείλτε τώρα στο ανθοπωλείο “Νούφαρο”το δικό σας μαγιάτικο στεφάνι

Η Πρωτομαγιά, για πολλούς είναι η γιορτή της άνοιξης και των λουλουδιών. Γι’αυτό και το έθιμο της ημέρας θέλει να φτιάχνουμε και να φοράμε στεφάνι από λουλούδια. Το γνωστό μαγιάτικο στεφάνι. Γιορτάστε κι εσείς την Πρωτομαγιά με λουλούδια από το “Νούφαρο”.

 

Τα λουλούδια ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας, μας φτιάχνουν τη διάθεση και στολίζουν το χώρο μας. Η πιο χαρακτηριστική μέρα των λουλουδιών είναι η Πρωτομαγιά. Θεωρείται η γιορτή της Άνοιξης και της φύσης. Χαρακτηριστικό έθιμο της ημέρας είναι η κατασκευή του μαγιάτικου στεφανιού με το οποίο στολίζουμε τις πόρτες των σπιτιών μας.  Φτιάξτε το δικό σας ανοιξιάτικο στεφάνι, με την βοήθεια της Κατερίνας Λύγκου και των κοριτσιών της, καλωσορίζοντας τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης με τον καλύτερο τρόπο!

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Μαθητικό Φεστιβάλ (φωτό)

Το στεφάνι του Μάη έχει ορισμένα λουλούδια για να πιάσουν οι ευχές όπως έκαναν οι νοικοκυρές, με τριαντάφυλλα, γαρίφαλα, βιόλες, πασχαλιές (λιλά), γεράνια, για να είναι ανθισμένο το σπίτι, ή κλωνάρια ανθισμένα από αγιόκλημα ή ελιά, για την ευτυχία του σπιτιού.

 

Τέλος στο “Νούφαρο” μπορείτε να βρείτε πολύχρωμες συνθέσεις σε μοντέρνες ή κλασικές συσκευασίες. Μοναδική ποιότητα, φρεσκάδα και ομορφιά που διατηρείται. Ελάτε στο κατάστημα να διαλέξετε τις δικές σας συσκευασίες.

Ανθοπωλείο «Νούφαρο»

Δείτε ακόμα:  Summer Camp από το Laf Lab! Oι εγγραφές ξεκίνησαν...

Χρυσοστόμου Σμύρνης (στο γεφυράκι)
Ραφήνα, τηλ. 2294 025440

noufaro_protomagia4