Πρότυπο Γυμναστήριο: Επιτέλους ανοίγουμε την Δευτέρα 31 Μαΐου!

Αγαπητά μας μέλη… Επιτέλους ανοίγουμε την Δευτέρα 31 Μαΐου!
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε πόσο μας λείψατε και πόσο ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε από κοντά. Μέσα σε ενάμιση χρόνο άλλαξαν τα πάντα γύρω μας.

Σαν άτομα πήγαμε τεχνολογικά 10 χρόνια μπροστά και μετατραπήκαμε σε Super Techies κάνοντας κινητά, computer και tablets επέκταση του εαυτού μας μαζί με ένα σωρό άλλα online εργαλεία και ιστοσελίδες.

Οι επιχειρήσεις όμως χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες: Σε αυτές που είναι έτοιμες να απογειωθούν γιατί αξιοποίησαν το lock down για να εξελιχθούν και τώρα ξανανοίγουν ανανεωμένες, στον παλμό της νέας εποχής, απόλυτα συντονισμένες με τον Super Techy καταναλωτή και πανέτοιμες να σε καταπλήξουν.

Και στις άλλες επιχειρήσεις που είναι επικίνδυνα εκτός εποχής γιατί κάθισαν με σταυρωμένα χέρια στο lock down και τώρα ξανανοίγουν όπως έκλεισαν, με «παλιακούς» τρόπους λειτουργίας, χωρίς καμία επαφή με τον νέο καταναλωτή, ανίκανες να σε εξυπηρετήσουν ή/και να επιβιώσουν.

Γνωρίζουμε ότι μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά ανάμεσα στις επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να απογειωθούν και σε αυτές που είναι επικίνδυνα εκτός εποχής.
Σε περιμένουμε στο Protypo γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον και έτοιμοι να κάνουμε το πρώτο βήμα στη νέα εποχή μαζί! Go Super Techies !!! Go Protypo !!!Πέμπτη 27/5-Σάββατο 29/5

Την πρώτη φορά που θα ξαναέρθετε στο γυμναστήριο θα πρέπει να διευθετήσουμε πολλές εκκρεμότητες που αυτό το μακροχρόνιο lock down δημιούργησε.
Έτσι για την διευκόλυνσή σας και για να αποφύγουμε κάθε συνωστισμό η γραμματεία του γυμναστηρίου θα είναι στη διάθεσή σας νωρίτερα από την Πέμπτη 27/5 και Παρασκευή 28/5 ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00-21:00 καθώς και το Σάββατο 29 Μαΐου ώρες 10:00 – 14:00.

Σας περιμένουμε από κοντά για να διευθετήσουμε τις χρονικές επεκτάσεις των συνδρομών σας για το διάστημα που είμασταν σε lock down, καθώς και γιατί έχουμε προσθέσει νέα προγράμματα και σπάνιες συνδρομές με λίγες (δυστυχώς) θέσεις και κάποιοι από σας θα έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν τη συνδρομή τους και να συμπεριλάβουν όποιο από τα νέα προγράμματα επιθυμούν όσο διαρκούν οι θέσεις.

Αν σας είναι εύκολο (και δεν ξεχάσατε πως να το κάνετε μετά από τόσο καιρό παρακαλούμε επιβεβαιώστε τους κωδικούς σας στο https://protypo.tgg.gr/ γιατί τα μέτρα ασφαλείας μας που όλοι γνωρίζετε θα είναι σε λειτουργία από την πρώτη μέρα λειτουργίας και θα πρέπει να κάνετε check in κατά την είσοδό σας στους χώρους άθλησης ή/και να κλείνετε ραντεβού.
Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά για να γιορτάσουμε μαζί την αντάμωσή μας με δώρα και εκπλήξεις!

Φιλικά,
Η ομάδα του Protypo

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.