Ψηφοδέλτια Νέας Δημοκρατίας: Στην Κεφαλονιά ο Γ. Κοκκόλης – Εκτός λίστας ο Γ. Χριστόπουλος;


Την λίστα με τα υπόλοιπα ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανά Περιφέρεια, φέρνουν στην δημοσιότητα τα parapolitika.gr.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρ. Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Κοκκόλης, περιλαμβάνεται στα ονόματα των υποψηφίων στην Κεφαλονιά, μαζί με τους Παύλο Παπαδάτο, Παν. Κανελλόπουλο, και των στελεχών Γεράσιμου Ιλινόιου Τσουρούφλη και Παναγή Μαρκάτου. Σε σκέψεις είναι ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης ενώ εκτός απροόπτου, θα είναι υποψήφια η Μαρία Ξυτάκη, συντονίστρια Ομάδων Εργασίας στη Γραμμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ

Όσο για τον πρ. Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τη Ν. Δ στις Κυκλάδες στις προηγούμενες εκλογές, το όνομα του δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Χριστουγεννιάτικη πανδαισία! Φωτίστηκαν Άστρο, Καράβι, "μπλε ουρανός" & το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο έκπληξη! (φωτό & βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας περιλαμβάνει πέντε ονόματα, αν και οι θέσεις του ψηφοδελτίου είναι έξι.

Αυτά είναι του εν ενεργεία βουλευτή και πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση και των πολιτευτών Κατερίνας Μονογυιού και Γιώργου Βακόνδιου, όπως και του Φίλιππου Φόρτωμα από την Τήνο, ο οποίος είναι γνωστό ότι διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο, όπως και της επάρχου Θήρας Θεώνης Λειβαδάρου που εμφανίζεται στο προσκήνιο ως εν δυνάμει υποψήφια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος Χριστόπουλος δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, καθώς λείπει ακόμα ένα όνομα για να συμπληρωθεί η λίστα των υποψηφίων.