Ψητοπωλείο “Ο Καίσαρας” στη Ραφήνα! Ο… Αυτοκράτορας είναι εδώ – 20 χρόνια και συνεχίζουμε

Για 20 ολόκληρα χρόνια είμαστε στην καρδιά της Ραφήνας, στην πλατεία Δημητρακού, κατακτήσαμε την καρδιά των ραφηνιωτών που λάτρεψαν το σουβλάκι μας και συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον κέφι και όρεξη για δουλειά.

Χάρη στο μεράκι και την αφοσίωσή μας στο παραδοσιακό σουβλάκι, γίναμε η καθημερινή σας συνήθεια και η πρώτη σας επιλογή για ποιοτικές και μοναδικές γεύσεις.

Ήρθε η ώρα όμως τώρα να ανανεωθούμε και να επεκταθούμε! Μεγαλύτερος χώρος, καινούργιος κατάλογος, νέα προϊόντα, καλύτερες τιμές, εκπτωτικό κουπόνι και μια μεγάλη προσφορά.

Όπως θα δείτε και στον κατάλογό μας για παραλαβή μόνο από το κατάστημα προϊόντα αξίας 20 ευρώ και άνω παρέχεται έκπτωση 20%. Για παραγγελία και παραλαβή πάλι από το κατάστημα, τα τρία σουβλάκια πίτα γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο κοστίζουν μόνο 5 ευρώ!!!

Τόσα χρόνια άλλωστε “Καίσαρας” σημαίνει ποιότητα και γνήσιες, μερακλίδικες γεύσεις που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις: παραδοσιακό σουβλάκι, χορταστικές μερίδες, πίτες, γύρος χοιρινό και κοτόπουλο, σκεπαστή, κεμπάπ, φρέσκιες πατάτες, σαλάτες, και πολλές προτάσεις στη σχάρα που κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αγάπη για την δουλειά, πάθος για την ποιότητα και αυθεντικό μεράκι στη γεύση είναι τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς. Έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας και είμαστε χαρούμενοι που γιορτάζουμε 20 χρόνια ζωής και προσφέρουμε στους πελάτες μας, αυτοκρατορικές γεύσεις και παράλληλα μοναδικές τιμές.

Για όσους λοιπόν αναζητούν το ξεχωριστό στη γεύση, θα το βρουν αποκλειστικά στον «Καίσαρα» που βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Δημητρακού ή αλλιώς Β΄ Πλατεία Ραφήνας. Εμείς μένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι της γεύσης.

Τηλ. 22940 24305, 22940 24720.