Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης για MeToo: «Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω»

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, την πρόταση που είχε για reality, αλλά και το MeToo και τις καταγγελίες εναντίον συναδέλφων του.

«Ακόμα ντρέπομαι, αισθάνομαι…κάτι με την αναγνωρισιμότητα», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ μιλώντας για την προσωπική του ζωή σημείωσε ότι «Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά».

«Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, για την αντίδρασή του. Για το “Έτερος εγώ” ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, καμιά κωμωδία δεν θα κάνετε;», ανέφερε ο ίδιος.

«Δεν περίμενα ποτέ να είμαι εδώ σήμερα, να μου δοθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους», είπε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ενώ αναφορικά με συναδέλφους του που έχουν φύγει από τη ζωή ανέφερε ότι «Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν».

«Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο», εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ αναφορικά με όσα κάνει στον ελεύθερο χρόνο του αποκάλυψε ότι «Μαγειρεύω συνέχεια, είναι δικό μου “κουσούρι”, είμαι Ρατατούης, μου αρέσει πολύ».

Μιλώντας για το αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από reality show, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης αποκάλυψε ότι «Δε μου έχουν πει να πάω στο Survivor, μου έχουν προτείνει ταξιδιωτική εκπομπή με την μηχανή. Πριν πολλά χρόνια υπήρχε μια πρόταση για reality».

Αναφερόμενος στο ελληνικό MeToo και σε καταγγελίες που έχουν γίνει για συναδέλφους του με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε ότι «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

 

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.