«Πυρά» Γιώργου Χρανιώτη για Survivor: «Όταν πήγα εγώ ήταν επιβίωση. Tώρα είναι φεστιβάλ κουτσομπολιού»!

Ο Γιώργος Χρανιώτης σχολίασε το φετινό Survivor και τόνισε ότι δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή που πήγε ο ίδιος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν το παρακολουθεί: «Γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα.

Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό… Βγήκα πολύ δυνατότερος.

Δείτε ακόμα:  Τηλεθέαση: Στην κορυφή η Γη της Ελιάς

Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους.

Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του.
Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν.

Δείτε ακόμα:  Στέλιος Διονυσίου: «Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει…».

patkiout.gr