Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά Προβαλίνθου: Η δωρεά, η Αδελφοποίηση & η συνεργασία που θωρακίζει τον τόπο μας (φωτό)

Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά Προβαλίνθου παραχώρησε την χρήση ενός διασωστικου βαρέως τύπου που διαθέτει στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω .

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΥΣΕΘ αναφέρεται:

Χθες 1 Οκτωβρίου σε μια μεγάλη γιορτή στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω , παρουσία πλήθους κόσμου υπογράψαμε την αδελφοποίηση των δυο ομάδων καθώς και την παραχώρηση του διασωστικου οχήματος .

Με την συνεργασία αυτή θωρακίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του τόπου μας , γνωρίζοντας πως υπάρχει μια επιπλέον βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να έρθει ως επιπλέον συνδρομή .

Να αναφέρουμε πως η ΕΠΟΜΕΑ συνεργάζεται όπως και άλλες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ομαδες με το ΠΥΣΕΘ στην επιπλέον ενίσχυση τοπικών δράσεων που γίνονται στον Δήμο Μαραθωνα

1) ποδηλατικός γύρος
2) κλασικός Μαραθώνιος
3) ημιμαραθώνιος Μαραθωνα
4) ετήσιο μνημόσυνο για την 23 Ιουλίου 2018

καθώς και σε όλα τα έκτακτα φαινόμενα που έχουν πλήξει τον Δήμο μας από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Πεντέλη έως και τις πλημύρες και χιονοπτώσεις του περσινού χειμώνα .

Δίνουμε υπόσχεση να παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι για το καλύτερο του τόπου μας .

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.