Ραχήλ Μακρή: «Δεν πρέπει να περάσουν τα σχέδια για… big brother στα σχολεία»

Σε δήλωση προχώρησε η Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτής, Ραχήλ Μακρή αναφορικά με τις κάμερες στα σχολεία.

Όπως ανέφερε η κ. Μακρή δεν θα πρέπει να περάσουν τα σχέδια των αφορισμένων μελών της ορθοδοξίας για μετατροπή των αιθουσών στα σχολεία σε big brother.

Αναλυτικά:

Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτή, κ. Ραχήλ Μακρή, για τις κάμερες στα σχολεία

Ραχήλ Μακρή: «Τα σχέδια αφορισμένων μελών της ορθοδοξίας για την μετατροπή των αιθουσών σε big brother δεν πρέπει να περάσουν»

Δείτε ακόμα:  Κλείνουν νωρίτερα σχολεία στη Ραφήνα, λόγω ελλείψεων σε δασκάλους!

Ένας στους τέσσερις μαθητές στη χώρα μας έμεινε εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο τα σχολεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας με ευθύνη της κυβέρνησης που τώρα θέλει να μετατρέψει τις αίθουσες σε Big Brother.

Αυτή η νομοθετική ρύθμιση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών.
Μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε μαθητή και εκπαιδευτικό σε οποιονδήποτε. Το Μέτωπο Νίκης καταδικάζει την αντισυνταγματική και αντίθετη στην σύμβαση δικαιωμάτων του παιδιού νομοθετική ρύθμιση που δεν έχει λάβει την άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και καλεί κάθε γονέα να αντισταθεί στην ηλεκτρονική αστυνόμευση του παιδιού του.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα Αρτέμιδα: Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για τις καταλήψεις

Τα σχέδια ηλεκτρονικής παρακολούθησης και του κινεζικού μοντέλου που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση κατόπιν εντολών των λεσχών που ανήκουν αφορισμένα μέλη της Ορθοδοξίας δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσουν.