Ραφήνα: 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός από το Hello Radio & τον Όμιλο Εκπαιδευτικών Κέντρων Hello!

To Hello Radio σε συνεργασία με τον Όμιλο Εκπαιδευτικών Κέντρων HELLO προκηρύσσει τον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό για το 2024. Πρόκειται για διαγωνισμό Ποίησης με θέμα την αγάπη και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους από 11 έως 17 ετών.
Αφορμή του διαγωνισμού αποτελούν οι παρακάτω Παγκόσμιες και Διεθνείς Ημέρες που μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους μικρούς μας φίλους:

13 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου,
14 Φεβρουαρίου: Ημέρα του Αγίου Βαλετίνου,
15 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου,
8 Μαρτίου: Ημέρα της Γυναίκας,
20 Μαρτίου: Ημέρα της Γης,
21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Ο κάθε συμμετέχων και η κάθε συμμετέχουσα μπορεί να αποστείλει μόνο ένα ποίημα με τίτλο και μέχρι 20 στίχους, είτε με ομοιοκαταληξία είτε χωρίς, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου 2024.

Η αποστολή γίνεται με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], γράφοντας στο θέμα: «1ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» και ονοματεπώνυμο. Το ποίημα πρέπει να το επισυνάψετε με αρχείο WORD (Γραμματοσειρά: Times New Roman, Μέγεθος γραμματοσειράς: 12, Διάστιχο: 1,5) και στο μήνυμα να αναφέρετε τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος/συμμετέχουσας,
Ημερομηνία γέννησης συμμετέχοντος/συμμετέχουσας,
Ονοματεπώνυμο γονέων/κηδεμόνων,
Τηλέφωνο επικοινωνίας γονέων/κηδεμόνων
Δήμος κατοικίας (π.χ. Ραφήνας-Πικερμίου)
Είμαι ή Δεν είμαι μαθητής/-ήτρια στα Εκπαιδευτικά Κέντρα HELLO,
Τίτλος ποιήματος.

Τα ποιήματα θα αναγνωστούν και θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή του Hello Radio, η οποία θα εκλέξει επίσης νικητή/-ήτρια, καθώς και τα τρία καλύτερα ποιήματα που θα αναρτηθούν στη σελίδα του Hello Radio. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Γιώργος Τσιβελέκος (Επιμελητής, Λογοτέχνης), η Κατερίνα Πολατίδη (Καθηγήτρια Ξένων γλωσσών, Λογοτέχνιδα), η Αναστασία Γεωργιάδου (Φιλόλογος), η Αναστασία Δαλέζιου (Εκπαιδευτικός, Ηθοποιός) και η Σταυρούλα-Αναστασία Καμακάρη (Διεθνολόγος, Εκπαιδευτικός, Επαγγελματίας Μουσικός).

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024. Ο/Η νικητής/-ήτρια του διαγωνισμού θα κάνει μία δική του/της μονόωρη live εκπομπή στο Hello Radio στην οποία θα απαγγείλει το ποίημά του/της. Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί κατά τον Απρίλιο κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους του ραδιοφωνικού σταθμού και με πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη από εκείνους.
Καλή επιτυχία!

Για να μη χάνετε σημαντικά άρθρα, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις, μουσικά αφιερώματα κ.ά., ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και συντονιστείτε στο Hello Radio!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.