Ραφήνα: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Νηρέας” – Πρόεδρος ο Παν. Δήμας

Ο Παναγιώτης Δήμας είναι ο νέος πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Νηρέας” Ραφήνας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρεται:

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Νηρέας» Ραφήνας, σας γνωστοποιούμε πως το νεοσυσταθέν Δ.Σ. απαρτίζεται από τον Παναγιώτη Δήμα πρόεδρο, τον Παναγή Κύρτση γραμματέα, τον Θεόδωρο Βεργίδη ταμία, Εμμανουέλα Τερζοπούλου & Χριστίνα Παρακεντέ, τακτικά μέλη.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου, σε συνέχεια του έργου των προκατόχων τους θα εργαστούν για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου που αφορούν πρωτίστως στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος του θαλάσσιου μετώπου, την διάσωση και προστασία των υφιστάμενων περιοχών και νησίδων πρασίνου εκτός και εντός του πολεοδομικού ιστού, την προώθηση των απαραίτητων έργων υποδομής βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων με το ελάχιστο περιβαλλοντικό κόστος, προτάσεις για νέα έργα ήπιας ανάπλασης οδών και δημοτικών χώρων αλλά και την αποτροπή εκτέλεσης έργων μεγάλης κλίμακας που θα αλλοίωναν ριζικά τα βασικά φυσικά χαρακτηριστικά, τον κοινωνικό χαρακτήρα και την ιστορία της περιοχής μας.

Μέλημα επίσης του συλλόγου θα παραμείνει η διοργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού, πολιτιστικού και μορφωτικού χαρακτήρα που θα φέρνουν πιο κοντά τους κατοίκους της περιοχής, δίνοντας ζωή στη γειτονιά μας σε μία περίοδο που λόγω των γνωστών υγειονομικών και οικονομικών συνθηκών οι κάτοικοι βιώνουν μεγαλύτερη κοινωνική απομόνωση.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.