Άμεση ήταν η αντίδραση των ανδρών της Ασφάλειας Ραφήνας οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iRafina.gr, συνέλαβαν τον άνδρα που διέρρηξε τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/5) το κατάστημα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη στη Ραφήνα. Ρεπορτάζ Μάκης Κελέκης
Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr, ο δράστης κατάφερε να εισέλθει στο κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτης, αφού πρώτα έσπασε παράθυρο στον επάνω όροφο του κτιρίου. Αφού μπήκε στο εσωτερικό, κινήθηκε στους χώρους του καταστήματος και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ προκάλεσε και μικρής έκτασης υλικές ζημιές. Παράλληλα, φέρεται να επιχείρησε να παραβιάσει και το κεντρικό ταμείο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, εκτός από τον Σκλαβενίτη, είχε διαρρήξει και την καφετέρια στο Οχυρό της Ραφήνας.
Οι Αστυνομικοί κατάφεραν και τον ταυτοποίησαν άμεσα μετά από την έρευνα που πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου. Πρόκειται για άνδρα 44 ετών. Ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο και είχε κατηγορηθεί για σειρά κλοπών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως αναψυκτήρια και καφέ, σε διάφορα σημεία της Ραφήνας όπως σας είχαμε τότε αποκαλύψει αποκλειστικά μέσα από το iRafina.gr
Από την αστυνομική έρευνα τότε εξιχνιάστηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες φέρονται να σημειώθηκαν από τις αρχές Φεβρουαρίου έως και τα μέσα Μαρτίου. Συγκεκριμένα, οι υποθέσεις αφορούσαν περιστατικά κλοπών στο Πάρκο Καραμανλή στο «The Park», στο κολυμβητήριο Ραφήνας, στο γήπεδο της Διασταύρωσης Ραφήνας κάτω από το Κέντρο Υγείας, καθώς και σε κατάστημα καφέ στην περιοχή «Οχυρό» της Ραφήνας.
Ο 44χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή ενώ μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν απλά περιοριστικοί όροι.
Φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε την δράση του τα ξημερώματα του Σαββάτου και έπεσε ξανά στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ραφήνας





















































