Ραφήνα: Χαμόγελα και χαρταετούς γέμισε το πάρκο Καραμανλή (φωτορεπορτάζ)

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική, χορό και χαρταετούς που γέμισαν τον ουρανό, δεκάδες ραφηνιώτες και ραφηνιώτισες μαζί με τα παιδιά τους, γιόρτασαν φέτος τα Κούλουμα στο πάρκο Καραμανλή.

Ο καιρός ευτυχώς αυτή την φορά ήταν σύμμαχος, αφού τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι δεν άφηνε να πετάξουμε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα.

Από νωρίς το πρωί οι πρώτοι χαρταετοί εμφανίστηκαν στον ουρανό της Ραφήνας στην κεντρική πλαζ, ενώ στο πάρκο Καραμανλή είχαν στηθεί οι πάγκοι από τον Δήμο που μοίραζε παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και τον Σύλλογο Κρητών Ραφήνας που κέρναγε ρακές και κρητικές λιχουδιές.

Δείτε ακόμα:  Έκτακτη ανακοίνωση από την ΕΥΔΑΠ για την υδροδότηση των Ανατολικών & Νοτίων παραλιών της Αττικής

Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερος κόσμος, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν το πάρκο Καραμανλή, αλλά και την παραλία, και με σύμμαχο το ελαφρύ αεράκι οι χαρταετοί σηκωνόντουσαν ο ένας μετά τον άλλον ψηλά στον ουρανό, δίνοντας την δυνατότητα να μοιραστούν όλοι, όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους τους.

 

Στο πάρκο Καραμανλή βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Κοκκόλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς, ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας Βλ. Καϊσερλόγλου, ο πρ. βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καντερές, o Παύλος Μπατάλης, ο Δημήτρης Μακρής, ο Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθά και πλήθος κόσμου.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Έφιππο εθελοντικό σώμα της Π.Π. του Δήμου στη Βαρυμπόμπη

pistikidis_palpatzis_kokkolis_parko_karamanli_koulouma