Ραφήνα: Ευχές από τον Σύλλογο Κρητών & Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς

Καλωσορίζοντας το 2021 ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, τους φίλους, τους συντοπίτες και τις συντοπίτισες μας « Χρόνια πολλά» και τον επόμενο χρόνο να εκπληρωθούν όλες οι προσδοκίες τους.

Σαν Σύλλογος αφήνοντας πίσω μας το 2020, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόοδο σε όλες μας τις προσπάθειες και ιδιαίτερα στην εξέλιξη των εργασιών για την ολοκλήρωση των γραφείων του Συλλόγου μας. Η αλήθεια είναι ότι το έργο είναι μεγάλο για τις δυνατότητες ενός τοπικού Συλλόγου και ιδιαίτερα με τις επικρατούσες γενικές συνθήκες.

Μαζί με τις ευχές μας για υγεία και ένα ευτυχισμένο νέο έτος, οφείλουμε αλλά και επιθυμούμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνού για την συνεχή και μεγάλη συμπαράσταση και βοήθεια του για την ολοκλήρωση του έργου. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι προχωράει και η διαδικασία ολοκλήρωσης της πλατείας του Ελ. Βενιζέλου δίπλα στα ΕΛΤΑ Ραφήνας και η ανέγερση του αγάλματος του Ελ. Βενιζέλου.

Η επιθυμία μας είναι να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στην συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις του Δήμου μας και σε ό,τι άλλο μας ζητηθεί από τον Δήμαρχο. Ευχόμαστε ξανά ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας στον καινούργιο χρόνο με υγεία και σύντομα να ανταμώσουμε πάλι από κοντά με ευνοϊκότερες συνθήκες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Κατσουλάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.