Ραφήνα: Εγκαίνια για το Αθλητικό Κέντρο στολίδι του Νέου Βουτζά (φωτό & βίντεο)


Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου του Νέου Βουτζά.


Η χαρά και η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των κατοίκων αλλά και των ανθρώπων που συντέλεσαν στην ανοικοδόμηση του κέντρου, μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Η εκδήλωση άλλωστε ήταν αφιερωμένη σε όλους αυτούς που προσέφεραν, και με τις χορηγίες τους, δίνουν σε όλους τους κατοίκους την ελπίδα ότι η περιοχή ξαναγεννιέται.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου, Στέλλας Ρώσση, η οποία είπε πως το νέο οίκημα, είναι για τους κατοίκους της περιοχής, σαν εκκλησία.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε  κονσέρτο για βιολί και πιάνο με το Νίκο Δεσποτόπουλο και τη Ζαφειρία Βασιλείου, χορευτικό από την ομάδα μοντέρνου χορού του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Μαρίας Αδαμοπούλου, και συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί και όλοι όσοι προσέφεραν στην ανοικοδόμηση του Αθλητικού Κέντρου.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς βράβευσε τον κ. Χατζόπουλο, ο κ. Χαβιάρας, την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κα. Αικατερίνη Αδαμοπούλου, ο τ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης τον κ. Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος τους εκπροσώπους της Τράπεζας HSBC, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος τον Ευθύμιο Τάζαρη.

Εκτός των παραπάνω στην εκδήλωση των εγκαινίων είδαμε μεταξύ άλλων τους Αντιδημάρχους Αντώνη Παλπατζή, Γιώργο Χαχολάκη, Δήμητρα Τσεβά και Παναγιώτη Καλφαντή, τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βουδούρη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρύσα Βλαχάκη, Δαμιανό Φαφούτη και Δημήτρη Μισοκοίλη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Εμπόρων Σπύρο Μαυρολέων, τον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Γαβριήλ, τον τ. Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Χρήστο Τσεμπέρη, Β. Σαντ, Θανάση Κουραπά, Βαγγ. Σολδάτο, Νάντια Παντελιά, Λευτέρη Βρετζάκη, Μαργαρίτα Νεοπούλου, την  υποψήφια για το Τοπικό της Ραφήνας Ηρώ Τσιφλάκου, τους υποψήφιους Δημάρχους Μαραθώνα Λιβαθινό και Τσίρκα  και την Δημοτική Σύμβουλο Μαραθώνα Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ