Ραφήνα: Εγκρίθηκε το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών

Εγκρίθηκε το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών της Ραφήνας, και πιο συγκεκριμένα για τα Σκουφέικα ενώ εντός Ιουλίου θα έχουμε την απόφαση και  για τις περιοχές Πευκώνας,  Κόκκινο Λιμανάκι, Μάτι και Αγία Μαρίνα.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς αναφέρει:

Σημερινή θετική απόφαση ΚΕΣΥΠΟΘΑ, όπου συμμετείχαν, για έγκριση Τοπικου Ρυμοτομικού για αποκατάσταση πυρόπληκτων σε 98 υπερσύγχρονες βιοκλιματικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή Σκουφεικα με χρήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας (ροζ διαγράμμιση)

Εντός του Ιουλίου προχωράμε και στην αντίστοιχη απόφαση για την ανάρτηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού σε πέντε πολεοδομικές ενότητες: Πευκώνας, Σκουφεικα, Κόκκινο Λιμανάκι, Μάτι και Αγία Μαρίνα.

Προχωράμε μπροστά και εντάσσουμε τις περιοχές στο σχέδιο βάζοντας πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας.

Ευχαριστώ προσωπικά όλους που έχουν συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον γενικό γραμματέα χωροταξίας και Περιβάλλοντος Ευθύμη Μπακογιάννη αλλά και την κεντρική κυβέρνηση που είχε που έδωσε σαφείς οδηγίες και έμεινε σταθερά προσανατολισμένη στους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα που θέσαμε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.