Ραφήνα: Φαντασμαγορικό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! (φωτό & βίντεο)


Φαντασμαγορικό ήταν και φέτος, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραφήνα, όπου ραφηνιώτες και όχι μόνο, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία και σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρά.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με συναυλία της Φιλαρμονικής, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος καλωσόρισε όλους όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος είπε πως φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο ανάβει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά,  σηματοδοτώντας έτσι έναν ολόκληρο μήνα με εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ τον κόσμο που παραβρέθηκε ευχαρίστησε με τη σειρά της και η διεθνούς φήμης σοπράνος, κα Αναστασία Ζαννή.

Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, να ξεκινά  περιτριγυρισμένος από παιδιά την αντίστροφη μέτρηση, ενώ ταυτόχρονα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο ουρανός της Ραφήνας φώτισε από πυροτεχνήματα.

Ακολούθησε συναυλία της Αναστασίας Ζαννή, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, ενώ ο Σύλλογος Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου κερνούσε τον κόσμο ρακόμελο

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ