Ραφήνα: Γενική συνέλευση και εκλογές για την Τριγλία – Όλα όσα έγιναν (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές της Τριγλίας Ραφήνας στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας.

Πριν από την έναρξη ο κ. Κώστας Κοζής ανέφερε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη όσο αφορά τη διαδικασία και όσα αναφέρει ο νέος εκλογικός νόμος για τις εκλογές.

Απολογισμό της χρονιάς έκανε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Χαχολάκης, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, που έδωσαν σήμερα το παρών. Είπε πως η Τριγλία για εκείνον είναι το δεύτερο παιδί του κα πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είπε πως ήταν κρίμα και άδικο, η ομάδα να μην αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς πέρσι μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν αήττητη και πρώτη στην κατηγορία. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά είπε πως ήδη έχουν γίνει κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και ζήτησε απ’ όλους όσους θα συμμετέχουν φέτος στο ΔΣ να υπερβάλουν εαυτούς.

Όσο αφορά τον οικονομικό απολογισμό τον έκανε ο κ. Παναγιώτης Δήμας ο οποίος ανέφερε πως πέρσι όλα πήγαιναν όπως τα είχαν προγραμματίσει, όμως τα σταμάτησε όλα ο κορονοϊός. Συνολικά πέρσι τα έξοδα της ομάδας ήταν στα 47.000 ευρώ ενώ δεν υπάρχει κανένα χρέος. Όσο αφορά το φετινό μπάτζετ θα είναι υψηλό καθώς ζητούμενο είναι η άνοδος της ομάδας στη Γ Εθνική. Τόνισε πως όλοι θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να βοηθά απ’ οποίο πόστο μπορεί.

Ο κ. Στάθης Δημητράκος αρχικά συνεχάρη το ΔΣ για την περσινή πορεία πάρα την ατυχία με τον κορονοϊό. Είπε επίσης πως η Τριγλία θα πρέπει να γίνει ένας μεγάλος δημοκρατικός σύλλογος με πολλά μέλη. Είπε πως μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει μια έκθεση για τα 90 χρόνια του συλλόγου. Ενώ πρότεινε να γίνουν και άλλα τμήματα εκτός του ποδοσφαιρικού.

Τέλος η πολιτευτής της νέας δημοκρατίας κα Χαρά Ξάνθη, ανέφερε πως και εκείνη σαν κάτοικος της πόλης θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα και για αυτό έβαλε υποψηφιότητα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ΔΣ του συλλόγου και τον πρόεδρο κ. Χαχολάκη, ενώ τόνισε πως μέσα από την ομαδική δουλειά τις προτάσεις και τις συζητήσεις έρχονται οι επιτυχίες

Στη συνέχεια έγινε η ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής και ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία

Υποψήφιοι είναι οι παρακάτω:

Για Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

ΧΑΧΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΡΑΠΚΙΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΒΟΥΡΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΡΕΤΖΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΞΑΝΘΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΡΕΝΤΖΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΒΟΥΡΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΧΑΧΟΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Για Ελεγκτική Επιτροπή

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΚΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΚΗΣ ΚΕΛΕΚΗΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.