Ραφήνα: Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ, η Τριγλία!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά με μεγάλη χαρά την ένταξη των Ακαδημιών μας, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ “.

Ο σύλλογος μας επιλέχθηκε, ανάμεσα σε πολλές εκατοντάδες συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, ύστερα από αξιολόγηση ποσοτικών, ποιοτικών και αθλητικών κριτηρίων.

Στην επιστολή που λάβαμε από τον ΟΠΑΠ, αναφέρεται ότι:

“Κατόπιν αξιολόγησης πολλών εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας”.

Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Στις επόμενες ημέρες θαμας σταλεί email από τον ΟΠΑΠ, με αναλυτική περιγραφή και χρονοδιάγραμμα όλων των παραπάνω καθώς και με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να επικυρωθεί η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

Η επιλογή μας στις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας αποτελεί πραγματικά τιμή και δικαίωση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας και μας ωθεί να προσφέρουμε στους αθλητές μας όλο και περισσότερο ποιοτικές υπηρεσίες.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Διαγγελάκης Μάριος
Πρόεδρος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.