Ραφήνα: Η 15χρονη επιβιβάστηκε με τη θέλησή της, λέει ο δικηγόρος του 38χρονου από τη Νέα Μάκρη – Την Τρίτη η απολογία του

Αρνείται τις κατηγορίες αρπαγής

Αρνείται τις κατηγορίες της αρπαγής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ο 38χρονος που συνελήφθη, καθώς φέρεται να επιβίβασε με τη βία στο όχημά του μία 15χρονη στη Ραφήνα.

Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερες της περιοχής, ενώ αυτόπτες μάρτυρες και περίοικοι κατήγγειλαν ότι το κορίτσι φώναξε βοήθεια και ότι ήταν σε κατάσταση πανικού.

«Ακούσαμε τις φωνές, τα βοήθεια, βοηθήστε με και βγήκαμε έξω και είδαμε ένα κοριτσάκι να περιφέρεται έξω από την πόρτα μας και το πήρε η γυναίκα μου, το ηρέμησε και το έβαλε στο σπίτι», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

«Είχε προηγηθεί κάτι εκτός οχήματος και αυτός ήταν ο λόγος που επιδιώχθηκε επικοινωνία»

Ο δικηγόρος του 38χρονου κατηγορούμενου, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, ανέφερε: «Δυστυχώς γιγανώθηκε και στρεβλώθηκε από τα μέσα ένα περιστατικό το οποίο, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, διαλευκάνθηκε, διότι έφτασαν στα χέρια μας κομμάτια με οπτικό υλικό από παρακείμενα κτίρια και από το οποίο οπτικό υλικό προκύπτει ότι η γυναίκα αυτή επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή της και μάλιστα μπήκε μέσα, έβαλε τη ζώνη της και ξεκίνησε ο 38χρονος».

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε επίσης: «Είχε προηγηθεί κάτι που δεν μπορώ να αναλύσω εδώ, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο συνέβη, δεν συνιστά αρπαγή σε καμία περίπτωση, θα έλεγα ότι δεν στοιχειοθετείται καν η παράνομη κατακράτηση. Απλά επειδή αύριο απολογείται ο άνθρωπος, αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης».

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δεν αποδέχεται την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. «Είχε προηγηθεί κάτι εκτός του οχήματος και αυτός ήταν ο λόγος που επιδιώχθηκε η επικοινωνία με την κοπέλα», αναφέρει ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε την κοπέλα.

«Ήταν πολύ σοβαρός ο λόγος» και «θα κριθεί αύριο στην ανάκριση», είπε ακόμα ο Γιάννης Μαρακάκης και κατέληξε: «Είναι άλλη η πραγματικότητα εντελώς. Αυτό προκύπτει από βιντεοληπτικό υλικό. Και σε ότι αφορά το τι έχει προηγηθεί είναι ένας βάσιμος λόγο για το ότι ήταν επιβεβλημένη η επικοινωνία».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.