Ραφήνα: Η Δήμητρα Τσεβά παρουσίασε τον συνδυασμό της (φωτό & βίντεο)

Τον συνδυασμό της “ΜΠΡΟΣΤΆ σε ΝΈΑ ΠΟΡΕΊΑ για τη Ραφήνα και το Πικέρμι” και τους υποψήφιους Δημοτικούς αλλά και Τοπικούς Συμβούλους, παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από τα Admiral στην διασταύρωση των οδών Λεωφ. Αγ. Χρυσ. Σμύρνης και Λεωφ. Αλ. Φλέμινγκ, δίπλα στο εκλογικό κέντρο της κα Τσεβά. Αν και η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00, τελικά η κα Τσεβά ξεκίνησε την ομιλία της με περίπου μία ώρα καθυστέρηση

Την κα Τσεβά προλόγισε η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, ενώ ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως δέχεται πόλεμο λάσπης, χωρίς όμως να κατονομάσει από ποιον.

Σαφώς πιο άνετος κατά την διάρκεια ολόκληρης της εκδήλωσης ήταν ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Χριστόπουλος που απ ότι είδαμε σε κάποια σημεία, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, έδινε οδηγίες και στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το που θα σταθούν

Μετά το τέλος της ομιλίας της η κα Τσεβά παρουσίασε έναν έναν τους υποψήφιους δημοτικούς αλλά και τοπικούς συμβούλους ενώ ακολούθησαν οι παραδοσιακές “οικογενειακές” φωτογραφίες

Σε δελτίο τύπου που απέστειλε η κα Τσεβά για την χθεσινή εκδήλωση αναφέρεται:

Τους υποψήφιους του συνδυασμού «Μπροστά σε Νέα Πορεία» παρουσίασε χθες σε μία μεγάλη συγκέντρωση η υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα. Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στη Ραφήνα και δήλωσαν τη στήριξή τους στο σχέδιο του συνδυασμού για να αλλάξει ρότα ο Δήμος.

Απευθυνόμενη στους δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου η κυρία Τσεβά παρουσίασε μία ισχυρή ομάδα έμπειρων και νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά και προσφορά, ώστε ο τόπος μας να γίνει αυτός που μας αξίζει. Παρουσίασε και τις βασικές θέσεις του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στις αρχές της νέας διοίκησης: δημοκρατική λειτουργία, χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, διαβούλευση και λογοδοσία.

Η υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου αναφέρθηκε και στη συνένωση και τη συνεργασία με τον Κώστα Ξηντάρα, επισημαίνοντας πως έτσι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των πολιτών να ενωθούν οι δυνάμεις τους για να προχωρήσουν η Ραφήνα και το Πικέρμι«Μπροστά σε νέα Πορεία».

Απέναντι σε μία δημοτική αρχή που άλλαξε στην πορεία, συμβιβάστηκε, συμπεριφέρεται με αυταρχισμό, διχάζει, παρουσιάζει έργα του κράτους ως δικά της και αδιαφορεί για τις ανάγκες των δημοτών.

Απαραίτητο υστερόγραφο 

Στις 10:10 σήμερα το πρωί δεχθήκαμε από την κα Τσεβά το παρακάτω email:

Καλημέρα.
Όπως είδατε ο συνδυασμός “ΜΠΡΟΣΤΑ σε ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Ραφήνα και το Πικέρμι”, δείχνει τον δέοντα σεβασμό στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα και σας προσκάλεσε όλους στην επίσημη παρουσίαση μας.
Ανταποκρίθηκαν μόνο δύο , αλλά δεν φαίνεται από κανέναν “η δημοσιογραφική δεοντολογία”….
Κανείς δεν παρουσίασε την εκδήλωση μας. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο ανεξάρτητη παρουσία έχετε στην ενημέρωση των πολιτών αυτής της πόλης.
Ευχαριστώ για την αμεροληψία σας
Τσεβά-Μήλα Δήμητρα

Άμεσα επικοινώνησα με την κα Τσεβά στην οποία ανέφερα  πως αν δεν ήθελα  να προβάλλουμε την εκδήλωση της, δεν θα έχανα σχεδόν τρεις ώρες από την ζωή μου για να βρεθώ εκεί. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπός είναι εύκολο αυτό να το καταλάβει!

Επίσης η επεξεργασία του βίντεο όπως και του φωτογραφικού υλικού χρειάζονται χρόνο τον οποίο χθες το βράδυ για δικούς μου προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους δεν είχα, αλλά και χρόνο να είχα πάλι ούτε λόγο χρειάζεται να δώσω σε κανέναν για το πότε θεωρώ εγώ πως είναι έτοιμο ένα άρθρο για να δημοσιευτεί. Αυτά ας τα ζητήσουν από άλλους

Όσο αφορά τα σχόλια για δεοντολογίες, ανεξαρτησίες κτλ, απλά έχω να πω πως πάντα τα Μέσα είναι ο εύκολος στόχος, ειδικά όταν κάποιος νιώθει να πιέζεται. Πριν από μερικά χρόνια για κάποιους από αυτούς που ήταν σε άλλους συνδυασμούς από εκείνους που βρίσκονται σήμερα (και είναι πάρα πολλοί αυτοί και σε όλες τις παρατάξεις) είμασταν τότε καλοί και τώρα οι κακοί ή και το αντίστροφο

Εκλογές είναι όχι πόλεμος, όσο και αν νιώθουν κάποιοι το αντίθετο. Εγώ και το irafina.gr, θα είμαστε εδώ και στις 9 Οκτωβρίου, όπως είμαστε τόσα χρόνια τώρα, αλλά είμαι σίγουρος πως πολλοί από αυτούς που επιζητούν σήμερα την δημοσιότητα γράφοντας τον πόνο τους στο facebook δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε για τα επόμενα 5 χρόνια.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία της Δήμητρας Τσεβά-Μήλα

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.