Ραφήνα: Καθαρισμός στην παραλία “Κόκκινο Λιμανάκι”


Σε καθαρισμό του σκαλόδρομου που οδηγεί στην παραλία “Κόκκινο Λιμανάκι”, προχώρησε την Τετάρτη (3/6) ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου.


Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Μπουρνούς συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό, ενώ καταρτίστηκε και η μελέτη αποκατάστασης της πτώσης πρανών στην παραλία.

Ο κ. Μπουρνούς ευχαρίστησε την υπηρεσία του Δήμου για την πολύτιμη συμβολή της και τόνισε ότι υποβλήθηκε αίτημα για την προστασία των πρανών και για την παραλία της “Αργυράς Ακτής”.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο κ. Μπουρνούς:

Καθαρισμός από τα συνεργεία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και του σκαλόδρομου- εισόδου στην παραλία Κόκκινο Λιμανάκι από την πλευρά του Μπαλκονίου. Οι επεμβάσεις καθημερινές για να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο έργο αποψιλώσεων. Ευχαριστώ την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας για το μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά.

Καταρτίστηκε και η μελέτη αποκατάστασης της πτώσης πρανών στην παραλία μετά αυτής που είναι γνωστής ως “Κόκκινο Λιμανάκι” και βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ειρήνης, από δύο έμπειρους μηχανικούς, ο ένας εκ των οποίων είναι και κάτοικος της περιοχής, άνευ αμοιβής αυτών και βέβαια οφείλω το δημόσιο ευχαριστώ.
Υποβλήθηκε δε και σχετικό αίτημα για την προστασία των πρανών, τόσο για αυτή τη παραλία όσο και τη διπλανή της Αργυράς Ακτής και ελπίζουμε να προλάβουμε τον ερχόμενο χειμώνα.