Ραφήνα: Ξεκίνησε το Super Star στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας


Ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 τα δρομολόγια του στην κλασική του γραμμή από Ραφήνα για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, ο ζωντανός θρύλος των Κυκλάδων Ε/Γ-Ο/Γ SuperStar (ex. Superferry II).

Το πλοίο της Seajets αναχώρησε την Παρασκευή στις 16:45 για το πρώτο του δρομολόγιο για φέτος στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας. Οι αναχωρήσεις της επιστροφής από τα νησιά προς Ραφήνα, θα είναι στις 09:50 από Μύκονο, στις 10:40 από Τήνο και στις 12:30 από Άνδρο, με άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας στις 14:20.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Συγκλονίζει η μάνα του 42χρονου Δημήτρη - «Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που δολοφόνησαν το γιο μου»

Από τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, το πλοίο θα προσεγγίζει και στο λιμάνι της Πάρου, ενώ οι πρωϊνές αναχωρήσεις από την Πάρο θα είναι στις 08:15 για Μύκονο, Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο που εορτάστηκε η Παναγία η Θεοσκέπαστη στη Χώρα της Άνδρου, το SuperStar κατά την επιστροφή του από τα νησιά της Μυκόνου και της Τήνου, παρέκκλινε της πορείας του και αφού πέρασε από το στενό μεταξύ Τήνου και Άνδρου, προσέγγισε στο λιμάνι της Χώρας Άνδρου όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν η δοξολογία και η λιτανεία της Πολιούχου του νησιού. Το πλοίο με μια περιστροφή και συριγμούς, απέδωσε τιμές στη μεγάλη εορτή.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Το άφησε πάνω στην στροφή (φωτό)

Πλοίαρχος του είναι ο Cpt Ηλίας Βερβενιώτης, ο οποίος είχε την πλοιαρχία του πλοίου δύο ακόμη φορές στο παρελθόν, τόσο επί πλοιοκτησίας Blue Star Ferries όσο και επί Golden Star Ferries.

Το arxipelagos.gr βρέθηκε στο πρώτο ταξίδι του πλοίου για φέτος στη γνώριμή του γραμμή

το SuperStar στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας 4, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης