Ραφήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κάθοδο, λόγω εργασιών για την αποχέτευση

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, με θέμα την έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεις στην Εθνικής Αντιστάσεως (κάθοδο), λόγω των εργασιών που θα ξεκινήσουν για την κατασκευή του  δικτύου για την αποχέτευση

Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΕΠ.ΠΟΙ.ΖΩ.) του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 374/39135/30.5.2022 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/ΦΕΚ 136/Α’/9-7-2022, σε κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής (με ενημέρωση και ψηφοφορία των μελών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας) την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 9 π.μ. – 10 π.μ., προκειμένου να ληφθεί απόφαση επί του θέματος:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ επί της ΛΕΩΦ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ για την κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ».

Το θέμα είναι κατεπείγον διότι πρέπει να ακολουθήσει η διαδικασία επέμβασης ανακατασκευής του οδοστρώματος στους ίδιους χώρους από την εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ και να έχουν ολοκληρωθεί οι επεμβάσεις έως την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.