Ραφήνα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών για την Ελληνική Επανάσταση – Γιατί έμεινε εκτός αίθουσας ο Δημ. Κατσουλάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ και τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου με θέμα «Η Κρήτη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821».

Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Εταιρεία Κρητικών Ιστορικών Μελετών.

Το καλωσόρισμα έκανε ο κ. Πέτρος Βλαχάκης ενώ αντί του προέδρου του Συλλόγου κ. Κατσουλάκη σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η γραμματέας κα Αργυρώ Πετσίτη καθώς ο κ Κατσουλακης για λόγους υγείας δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και δεν μπορούσε να εισέλθει εντός της αίθουσας

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με λύρα και λαούτο από τους Ευθύμη και Μιχάλη Κοζωνάκη. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν η φιλόλογος κα Αναστασία Παπαδάκη-Παπαδοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Χρήστος Τσεμπέρης και Γεράσιμος Βουδούρης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας Μιχάλης Γκολεμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Τριγλιανών Γιώργος Κικής, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Εύη Γκατσοπούλου και ο πρόεδρος της Αγίας Τριάδας κ. Τζιτζικαλάκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.