Ραφήνα: Μια δήλωση Τσεμπέρη και επιτέλους ενεργοποιήθηκε το gipolis

Χρειάστηκε μια ανάρτηση από τον πρώην αντιδήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Χρήστο Τσεμπέρη για να ξαναπάρει μπροστά το σύστημα προειδοποίησης Gipolis

Χαρακτηριστικά σε σημερινή του ανάρτηση ο κ Τσεμπέρης αναφέρει

Τελικά μια μικρή χρήσιμη υπόμνηση για την παράλειψη, ήταν αρκετή για να εκδοθεί τελικά από το δήμο προειδοποιητικο – ενημερωτικό μήνυμα προς τους πολίτες από την εφαρμογή έγκαιρης προειδοποίησης GIPOLIS για την κατάσταση κινδύνου πυρκαγιάς 4 (πολύ υψηλή).

Τέλος καλό, όλα καλά.
Να έχουμε όμως κατά νου ότι μπήκαμε για τα καλά στην “καυτή” περίοδο του καλοκαιριού και τα 4αρια ακόμη και τα 5αρια της επικινδυνοτητας θα είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και η ανάγκη ενημέρωσης και προειδοποίησης, άμεση!!

Το Gipolis είναι μια χρήσιμη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή έγκαιρης προειδοποίησης που αγκαλιάστηκε από 2500 συμπολίτες μας από το 2021 και καλό είναι η νέα δημοτική αρχή να επιδιώξει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή πολιτών με καμπάνια ενημέρωσης.

Είναι χρήσιμη, εύχρηστη, δωρεάν, απαραίτητη και κάποιες στιγμές, που μακάρι να μην έλθουν ποτέ, κρίσιμη για την ενημέρωση και την προειδοποίηση όλων μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.