Ραφήνα: Ο Οργανισμός Λιμένος μεριμνά για ένα όμορφο Καλοκαίρι!

Η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον και τους λουόμενους των παραλιών αρμοδιότητας της, προετοιμάζει τις παραλίες για ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι.


Στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του, ο Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας έχει προβεί:

• Στην τοποθέτηση ομπρελών και αποδυτηρίων σε όλες τις παραλίες αρμοδιότητάς του, ήτοι Κόκκινο Λιμανάκι, Μπλε Λιμανάκι, Κεντρική πλαζ, Πανόραμα και Μαρίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κόκκινο Λιμανάκι, τοποθετήθηκαν ομπρέλες και αποδυτήρια για πρώτη φορά.

• Στην βελτίωση των υποδομών στο Μπλε Λιμανάκι

• Στην αποψίλωση και Καθαρισμό στις Μαρίκες και Κεντρική Πλαζ.

• Στην αποκομιδή των φερτών υλικών από τις παραλίες και το λιμάνι και θα ακολουθήσει και δεύτερη άμεσα, έπειτα από την ύφεση της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας τις τελευταίες μέρες.

• Ήδη έχουν ξεκινήσει εντατικά οι προετοιμασίες για την Ναυαγοσωστική κάλυψη όλων των παραλιών, ‘ώστε από 1/6/2025 να υπάρχει επίβλεψη και ασφάλεια για τους λουόμενους.

Εφιστούμε για άλλη μία φορά, την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας των ακτών μας αλλά και τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης.

Σας ευχόμαστε ένα Καλό και Ασφαλές Καλοκαίρι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.