Ραφήνα: Οι αθλήτριες της Μεσογείου στις διεθνείς πίστες της Ξιφασκίας! (φωτό)

Οι αθλήτριες μας Ρεντουμη Μελίνα Παπαπανου Έλενα και Λελεκίδη Κατερίνα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι για να αγωνιστούν πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό κύπελλο για την κατηγορία U17!

Τα κορίτσια αγωνίστηκαν άτομικα και ομαδικά.

Στα ομαδικά η Κατερίνα Λελεκιδη αγωνίστηκε με την ομάδα GRE 1και με τις αθλητριες άλλων σωματειων, Ρασποπτη Ν. Καραμπαση Α. και Μπιζα Β. κατέκτησαν την 15η θέση σε 38 ομάδες!

Οι Παπαπανου και Ρεντούμη αγωνίστηκαν με την Παυλίδου Χ. στην GRE 2 και κατέλαβαν την 23η θέση σε 38 ομάδες!

Στα ατομικά η Ρεντούμη έκανε την καλύτερη εμφάνιση από όλη την ελληνική αποστολή των νεανίδων, σημειώνοντας 3 νίκες 3ηττες στον προκριματικό γύρο.Στην συνέχεια πέρασε στο ταμπλό των 128 και έπαιξε με την αθλήτρια Zannoti από την Ιταλία την οποία κέρδισε 15-10!!

Έπειτα, στον αγώνα για την είσοδο στις 32 αθλήτριες εχασε απο την Αμερικανίδα Mehrotra 15-12 και κατετάγη 60η σε 170 αθλήτριες!!

Η Παπαπανου σημείωσε 3 νίκες και 3 ήττες στον προκριματικό γύρο πέρασε στο ταμπλό των 128 και μετά ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Kozma 15-4 και κατετάγη 105η.

Η Λελεκιδη σημείωσε 2 νίκες και 4 ήττες στον προκριματικό γύρο, πέρασε στο ταμπλό των 128 και μετά ηττήθηκε από την Ισπανιδα Gomez 15-5.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.