Ραφήνα: Οικίσκος στο Πάρκο Καραμανλή για τη συλλογή ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Διευρύνουμε τη συνεργασία με φορείς ανταποδοτικής ανακύκλωσης. EΣΔΝΑ, Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου προχωράμε στην επόμενη μέρα.

Στο πάρκο Καραμανλή τοποθετήθηκε ένας από τους τρεις συνολικά σύγχρονους οικίσκους που θα τοποθετηθούν ως χώρου συλλογής ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Οι άλλοι δυο χώροι είναι στο χώρο στάθμευσης της οδού Χ. Μάντικα στη Ραφήνα και στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Κέντρου κοινότητας στη Διασταύρωση για να εξυπηρετεί και τον οικισμό της Καλλιτεχνούπολης και θα συνεχίσουμε προς τους ορεινούς οικισμούς Πικερμίου και Ραφήνας.

Κάθε συσκευασία πού ανακυκλώνεται έχει ανταποδοτικό όφελος για τον πολίτη 3 λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι ότι μειώνουμε τον όγκο των απορριπτόμενων σύμμεικτων στη χωματερή προστατεύουμε το περιβάλλον προσφέρουμε στην κυκλική οικονομία.

Στόχος η ανάδειξη μας από τη δεύτερη θέση που είμαστε σήμερα συνολικά στην ανακύκλωση (πρώτοι στα Βιοαποβλητα) να “τερματίσουμε” στην πρώτη θέση για το 2022, σε συνεργασία με τους πολίτες, τους οποίους ευχαριστώ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.