Ραφήνα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην κεντρική πλατεία (φώτος)


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής (25/10) στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.


Η προσέλευση ήταν αθρόα και συνολικά συγκεντρώθηκαν 47 μονάδες αίματος, ενώ ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεννόηση με το νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟΝ» αποφάσισε να υπάρξει και νέα αιμοδοσία την Κυριακή 15/11 επίσης στην κεντρική πλατεία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή των πολιτών η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου Ραφήνας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟΝ» στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας , για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Δείτε ακόμα:  Ιερός Ναός Αναλήψεως Ραφήνας: Χριστουγεννιάτικος έρανος αγάπης

Συγκεντρώθηκαν 47 μονάδες αίματος, προσφορά ζωής και αγάπης από τους εθελοντές αιμοδότες συμπολίτες μας. Η ανταπόκριση των εθελοντών – πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ήταν συγκινητική. Έφτασε σε τέτοια επίπεδα που πολλοί εθελοντές δεν κατάφεραν να προσφέρουν.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεννόηση με Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟΝ» αποφάσισε να προχωρήσει σε επαναληπτική αιμοδοσία την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας για την ανιδιοτελή προσφορά ζωής και την έκφραση αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

Δείτε ακόμα:  Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Η Άρτεμις κρατείται με το ζόρι