Ραφήνα: Παρέμβαση Μπουρνούς για το σπίτι που κινδυνεύει να καταρρεύσει στο Νέο Βουτζά (φωτό)


Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, μετά το δημοσίευμα του irafina.gr, σχετικά με το σπίτι στην οδό Καρυωτάκη στο Νέο Βουτζά το οποίο κινδυνεύει να καταρρεύσει 

Ο κ.Μπουρνους μιλώντας στο irafina.gr, ανέφερε:

Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου τόσο η διοίκηση όσο και υπηρεσίες επισκέφθηκαν την οδό Καρυωτάκη στο Νέο Βουτσά για να δουν την κατάσταση με το σπίτι που έχει υποστεί ζημιές στη συγκεκριμένη οδό.

Πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική και σε μεγαλύτερη έκταση από ότι απεικονίζουν οι φωτογραφίες.

Δείτε ακόμα:  Λαϊκή Συσπείρωση Σπάτων Αρτέμιδος: Έως εδώ με την ατομική ευθύνη!

Πρόκειται για να σπίτι που έχει χτιστεί στις παρυφές ενός ρέματος, σε πρανές τμήμα εντός σχεδίου βέβαια.

Χωρίς να γίνουν από τον συνεταιρισμό του Νέου Βουτζα στην συγκεκριμένη περιοχή τα απαραίτητα έργα υποδομής όπως είχαν υποχρέωση, παρέδωσαν προς οικοδομική χρήση την περιοχή με χωματόδρομο και όλα τα συναφή παρελκόμενα προβλήματα.

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου φρόντισε και μελέτησε την περιοχή και ενέταξε τη συγκεκριμένη παρέμβαση στην οδό Καρυωτάκη μαζί με τα υπόλοιπα έργα υποδομής που χρηματοδότησε και εκτελεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην περιοχή.

Δείτε ακόμα:  Solar Star! Zητήστε μας πληροφορίες για την προστασία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα

Το έργο έχει αναλάβει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ έχει υποβάλλει χρονοδιάγραμμα, έχει εγκατασταθεί και υπάρχει επίβλεψη από το Υπουργείο υποδομών και έχει ενημερωθεί η εταιρεία για την αναγκαιότητα παρέμβασης.

Όμως υπάρχουν στην περιοχή παράλληλα έργα και θα πρέπει να μπει και ο ΑΚΤΩΡ για την αποχέτευση.

Μέχρι να γίνουν τα έργα υποδομής θα πρέπει από τους ιδιοκτήτες να γίνουν παρεμβάσεις εντός του οικοπέδου ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα στο σπίτι γιατί μετά την φωτιά του 2018 τα προβλήματα που είχε η περιοχή έχουν ενταθεί αφού έχει απογυμνωθεί το έδαφος από τη βλάστηση με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαβρώσεις του

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει κάτοικος στη Ραφήνα: «Δύο μέρες χωρίς ρεύμα -Φοβάμαι ότι θα βρω τους γονείς μου νεκρούς» (φωτό)

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο