Ραφήνα-Πικέρμι: Νέος ειδικός σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κυκλικής Οικονομίας


Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος & Τεχνολογίας Υδρογόνου, κ. Σοφοκλής Μακρίδης του Σωκράτους, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα δημόσιας διοίκησης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και σε θέματα Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κυκλικής Οικονομίας και σε ζητήματα ανάπτυξης προγραμμάτων υπό την «Πράσινη Συμφωνία» (Green Deal) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Ορισμός άμισθου Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Έχοντας υπόψη:

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Είχε στη βαλίτσα του έξι πακέτα κοκαΐνης! (φωτό)

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα «Καλλικράτης» όπως ισχύει

2. Την παρ. 11 του άρθρου 45 του Ν. 3979/2011 όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 11 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ 53/Α’/11.3.2020)

3. Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ραφήνας (ΦΕΚ 1845/Β’/29-7-2013) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

4. Την ανάγκη για επικουρία του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου σε θέματα που άπτονται του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Κυκλικής Οικονομίας

Δείτε ακόμα:  Σπάτα - Αρτέμιδα: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στις στάσεις λεωφορείων και σε κοινόχρηστους χώρους (βίντεο)

5. Το γεγονός ότι με την παρούσα απόφαση δεν επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του Δήμου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Αναθέτει στον κ. Σοφοκλή Μακρίδη του Σωκράτους, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος & Τεχνολογίας Υδρογόνου, καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κυκλικής Οικονομίας και σε ζητήματα ανάπτυξης προγραμμάτων υπό την «Πράσινη Συμφωνία» (Green Deal) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η παρούσα ισχύει από 22.10.2020 και έως ανάκλησής της.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

Δείτε ακόμα:  «Δεμένα» τα πλοία την Πέμπτη στη Ραφήνα

Ο κ. Μακρίδης μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης σε ανάρτηση του αναφέρει:

Τιμή μου Δήμαρχε Ευάγγελε Μπουρνούς και πιστεύω πως θα κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα για τον Δήμο και το δεύτερο λιμάνι της Αττικής (Ραφήνα) με όλη την ομάδα σου που απαρτίζεται από εξαιρετικούς συνεργάτες.

Υποβάλλουμε και το πρώτο μας Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για Πράσινη Ανάπτυξη στο Green Deal.