Ραφήνα: Πλήθος κόσμου στους εορτασμούς στο Ι. Παρεκκλήσι του Αγ. Παϊσίου (φώτος+βίντεο)


Πλήθος κόσμου στους εορτασμούς στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Διασταύρωση Ραφήνας.


Τελεσθηκε η Πανηγυρική Θ. Λειτουργία στον Ναό της Αναλήψεως ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου το Παρεκκλήσιο ήταν ανοικτό

Λειτούργησε Έκθεση Βιβλίου με θέμα τη ζωή και τις διδαχές του Αγ. Παϊσίου για μικρούς και μεγάλους.

Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά προκειμένου να γίνει η αγιογράφηση του «Παντοκράτορος Χριστού» στον θόλο του Παρεκκλησίου. Θα κληρωθούν δύο πολύ όμορφες Εικόνες. Μία του Αγ. Παϊσίου και μία του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού [Ι. Λείψανο του οποίου υπάρχει μόνιμα στο Παρεκκλήσιο].

Δείτε ακόμα:  Σπείρα Αλγερινών “χτυπούσε” από Βουκουρεστίου μέχρι Λαύριο!

Το απόγευμα της Κυριακής, μετά την Ι. Παράκληση στον Αγ. Παΐσιο, τραγούδησε η Χορωδία του Ι. Ναού της Αναλήψεως, ενώ τιμήθηκε ο σεβαστός στην περιοχή μας παπα – Αντώνης, με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου

Τέλος είχαμε την ομιλία του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου, αυτή τη φορά από κοντά. Η ομιλία μεταδόθηκε ζωντανά και από το κανάλι του Ι. Ναού.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Δημήτρης Κατσουλάκης και Παύλος Μπατάλης όπως και ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου του προφήτη Ηλία Ευάγγελος Συρεγγέλας.

Δείτε ακόμα:  Επέστρεψε από την Εύβοια το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ