Ραφήνα: Προσοχή κίνδυνος! Φεύγουν τζάμια από το “Ακτή” και προσγειώνονται στον δρόμο


Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν κινδυνεύσει άνθρωποι από αντικείμενα που πέφτουν και προσγειώνονται ανώμαλα, από το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο “Ακτή” στο κέντρο της Ραφήνας.

Το τελευταίο κρούσμα, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν δύο άνθρωποι είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους στην Αραφηνίδων Άλων, και εκείνη την ώρα ετοιμαζόντουσαν να φύγουν. Την τρομάρα που πήραν δεν μπορεί να την περιγράψει κανείς όταν τζάμι από τον τελευταίο όροφο του “Ακτή” έφυγε με δύναμη λόγω των ισχυρών ανέμων και προσγειώθηκε στο καπό του αυτοκινήτου. Έντρομοι μπήκαν γρήγορα στο αυτοκίνητο κι έφυγαν με… χίλια!

Έχετε το νου σας γιατί όλοι μας αφήνουμε το αυτοκίνητο εκεί όταν πηγαίνουμε στις τράπεζες ή περνάμε από τον δρόμο για να πάμε προς την πλατεία. Ο αέρας παρασέρνει τα πάντα. Πόσο μάλλον από το “Ακτή” όπου κι άλλες φορές έχουν ξεκολλήσει στέγαστρα, σωλήνες, τζάμια, μάρμαρα και ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν σοβαρά.

Κι άλλες φορές έχουμε θίξει το σοβαρό αυτό θέμα, όπως πριν δύο χρόνια περίπου που πάλι μια γυναίκα είδε τον χάρο με τα μάτια της στο ίδιο σημείο. Πρέπει άμεσα να επέμβουν οι αρμόδιοι και να δουν άμεσα τι μπορεί να γίνει. Είναι κρίμα να χτυπήσει κάποιος σοβαρά και μετά να τρέχουν όλοι!!!