Ραφήνα: Προσοχή! Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή (2/4) λόγω του Αραφήνειου Δρόμου

Όλα είναι έτοιμα στη Ραφήνα για τον Αραφήνειο Δρόμο 2023, το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της πόλης μας, που θα πραγματοποιηθεί όπως σας έχουμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το irafina.gr, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Εξαιτίας του Αραφηνείου Δρόμου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κεντρικοί δρόμοι στη Ραφήνα, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο Κυριακή (2/4) καθ όλη την διάρκεια του αγώνα του οποίου η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας στις 9:00 π.μ.

Η διαδρομή και για τις 2 αποστάσεις (1ο χλμ και 5 χλμ) , θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας, Λιμενικό, καθώς και εθελοντές. Κατά μήκος της θα υπάρχουν 2 σημεία πρώτων βοηθειών και παροχής νερού.

Οι δρόμοι που θα κλείσουν

Οι δρόμοι που θα κλείσουν ΜΟΝΟ από 9:10 έως και 9:50 είναι η Λ. Φλέμινγκ (πρατήριο ΕΚΟ, Δημοκρατίας) έως κεντρική πλατεία Ραφήνας, η Χρ. Σμύρνης μέχρι το ποτάμι, και η είσοδος και έξοδος του λιμανιού.

Από τις 9:00 έως τις 11:00 θα κλείσουν οι δρόμοι από την Χρ. Σμύρνης ( ποτάμι ) μέχρι το κολυμβητήριο και όλοι οι εσωτερικοί προς Μαρίκες, Πανόραμα, Νηρέα – Πρωτέα.

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ).

Διαδρομή: Η διαδρομή και για τις 2 αποστάσεις, θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας, Λιμενικό, καθώς και εθελοντές. Κατά μήκος της θα υπάρχουν 2 σημεία πρώτων βοηθειών και παροχής νερού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, συνεργεία του ΔΟΠΑΠ έχουν ξεκινήσει και “μαρκάρουν” με κόκκινα βέλη τη διαδρομή, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες

Φέτος θα συμμετέχουν περίπου 750 αθλητές και ήδη από χθες Παρασκευή έχει ξεκινήσει η διάθεση των αριθμών από την γραμματεία του Κολυμβητηρίου

Σήμερα Σάββατο (1/4) θα πραγματοποιηθεί το το καθιερωμένο pasta party στο cafe Gardenale στο χώρο του κολυμβητηρίου, όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι εθελοντές, από τις 18:00 έως και τις 20:00

Η Διαδρομή των αγώνων

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.