Ραφήνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΔΗΜ. ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου για τον Τ. Αδαμόπουλο!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΔΗΜ. ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας, Ραφήνας – Πικερμίου, μετά την αποκάλυψη από το “Πρώτο Θέμα” πως ο παράγοντας που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου είναι ο Αριστείδης Αδαμόπουλος (Δείτε ΕΔΩ)

Όπως είναι γνωστό ο κ. Αδαμόπουλος είναι μέλος του ΔΣ της Τοπικής και η πρόεδρος Δέσποινα Γκικάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, ενημέρωσε άμεσα το κόμμα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνεται συνεδρίαση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου και αναμένεται να αποφασίσουν, πιθανόν, για την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία

Δείτε ακόμα:  Γιατί καθυστερεί ο διαγωνισμός για την επέκταση της Αττικής Οδού προς Ραφήνα και Λαύριο

Η κα. Γκικάκη, μιλώντας αποκλειστικά στο irafina.gr, ανέφερε πως θα περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής, ενώ δήλωσε πως συντάσσεται με όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Να σημειώσουμε επίσης πως προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον κ. Αδαμόπουλο.

Δείτε όσα ανέφερε σε ανάρτηση του για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

Η απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να καταγγείλει με τόλμη τη σεξουαλική βία που υπέστη ως έφηβη αθλήτρια αποτελεί πράξη με βαρύ κοινωνικό φορτίο. Κίνηση που αφυπνίζει συνειδήσεις, παράγοντας θετικό παράδειγμα. Και κινητοποιεί ώριμα την ευαισθησία των δυνάμεων της προόδου στον τόπο μας.

Δείτε ακόμα:  Εκσυχρονίζεται με νέα οχήματα ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου! (φωτό)

Η Πολιτεία διαθέτει το νομικό οπλοστάσιο του Κράτους Δικαίου το οποίο και οφείλει να εξαντλήσει. Έχει επίσης δομές που βοηθούν να κλείνουν τα τραύματα από τέτοιου είδους εγκλήματα. Είναι κρίσιμο, όμως, σε αυτή την αποστολή να βρίσκει καθημερινό συμπαραστάτη της και τον κάθε Έλληνα.

Η Σοφία έσπασε με γενναιότητα την αλυσίδα του φόβου και της σιωπής, δείχνοντας τον δρόμο ώστε το στίγμα της ενοχής να περάσει από το θύμα στον θύτη. Έγινε, έτσι, και μια Ολυμπιονίκης της Eυθύνης, στο όνομα όλων: Γυναικών και ανδρών, παιδιών και εφήβων, μέσα και έξω από την οικογένεια.

Μίλησα προσωπικά με την πρωταθλήτριά μας για εκείνη την οδυνηρή εμπειρία. Που εκείνη δεν την «θυμήθηκε» τώρα, αλλά δεν την ξέχασε ποτέ. Όπως κανείς δεν πρέπει να ξεχνά. Αλλά να αντιδρά. Γι’ αυτό και είμαι δίπλα της. Όχι μόνο ως πρωθυπουργός. Αλλά και ως σύζυγος, πατέρας και απλός πολίτης.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Άμεση αντίδραση του Οργανισμού Λιμένος, μετά το κείμενο του iRafina.gr, για θαλάσσια ρύπανση στις Μαρίκες (φωτό)

Είναι καιρός να ξεριζωθεί η εξουσιαστική βία εναντίον όποιου βρεθεί σε μία αδύναμη θέση. Είναι μάστιγα που υπονομεύει τα θεμέλια του πολιτισμού μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, όλοι το πρώτο βήμα της Σοφίας: Μιλάμε, καταγγέλλουμε, αποκαλύπτουμε. Ώστε το φως της αλήθειας να κάψει για πάντα το έγκλημα που ζει στο σκοτάδι».